Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیفیت پایین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کیفیت خوب

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عصر ایران؛ زینب رحیمی ــ چهار بانده شدن جاده یاسوج به سی‌سخت تاکنون باعث از بین رفتن حدود ۳۰۰۰ درخت بلوط شده و سال گذشته با اعتراض فعالان محیط زیست ساخت این جاده به تعطیلی کشید. حالا اداره راه و شهرسازی قرار است طرح چهار بانده شدن جاده را به شکلی اصلاح کند که درختی قطع نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فعالان محیط زیست یاسوج معتقدند که این جاده نیاز به ایمن‌سازی دارد نه به تعریض و چهار بانده شدن. آنها این گمانه را مطرح می‌کنند که برخی از طریق جاده‌سازی به دنبال گران شدن زمین و خان ه‌و ویلاهایشان هستند.
سی‌سخت شهری توریستی و خوش آب و هواست که در دامنه رشته‌کوه دنا واقع شده که زلزله بهمن ماه ۹۹، خسارت زیادی به خانه‌های آن وارد کرد. حالا هم عده‌ای سعی دارند این زلزه را بهانه‌ای قرار داده و تعریض جاده را هر چه سریع‌تر تکمیل کنند اما چهار بانده شدن جاده یاسوج به سی‌سخت تاکنون باعث مرگ ۳۰۰۰ بلوط شده و پیش‌بینی می‌شود که در صورت ادامه هزاران بلوط دیگر را به کام مرگ بکشد.
برخی فعالان مدنی نگران این هستند که ساخت جاده و سهولت دسترسی به سی‌سخت، این شهر را به یک شهر خوابگاهی تبدیل کند.
گزارش ویدیویی پیش رو ضمن تشریح آخرین وضعیت جاده یاسوج-سی‌خت، تاکید دارد که اصلاحیه جاده در صورت تهیه توسط اداره راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد حتما باید منتشر و امکان داوری علمی در این باره فراهم شود.

بیشتر بخوانید: زلزله سی‌سخت، خانه‌های نه چندان سخت شهر را در هم کوبید/ چون کشته نداشتند در روزهای اول برای افکار عمومی مهم نبودند (فیلم) لینک کوتاه: asriran.com/003Gb0

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چهار بانده شدن سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۹۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • ساخت وسایل لوکس از پوست هزاران تمساح در کارخانه‌ (فیلم)
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • ۴ کشته در پی تصادف نیسان و پژو ۴۰۵ در جاده پارس‌آباد
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • امداد رسانی به مصدومان واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر به شادمهر
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه